de Zwaluw Burdaard
nlenfrfydeites

Openingstijden & Rondleidingen

Met ingang van 1 mei 2023 kunnen we de molen en de houtzagerijen weer openstellen voor publiek. Behalve een boeiende video-presentatie verzorgen we een rondleiding door het complex.

- Op zaterdag van 10.30 tot 15:30 zijn de molen en de beide houtzagerijen onder begeleiding te bezichtigen, in de periode van 1 mei tot 1 oktober.

- Voor groepen is het mogelijk ook op ander tijdstip een rondleiding te organiseren in de molen en de houtzagerijen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de coördinator, of stuur een bericht naar onderstaand mailadres.

De kosten voor een individuele rondleiding bedragen € 5,00 per persoon (vanaf 12 jaar, daaronder gratis). Voor groepen gelden speciale tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

 
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze coördinator dhr. Willem Sijtsma, 0519-785022 of 06-10374846.

Of via de mail: rondleiding.zwaluw@gmail.com
M
E
N
U

Op de website van de Molen de Zwaluw Burdaard gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, Lees meer

Akkoord
Back to top